Verzending en retouren

Verzending Binnenland

Wij maken voor de verzending van onze producten gebruik van koeriersdiensten. Alle producten die u besteld worden aangetekend verzonden. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00u geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat u uw bestelling over het algemeen de volgende dag in huis hebt.

Verzending Buitenland

De producten die u vindt worden legaal geproduceerd in de Europese Unie. Wanneer u bestelt vanuit het buitenland gaat u dan altijd zelf na wat de wetgeving in uw land is omtrent de producten die worden aangeboden. Het is voor ons niet mogelijk om altijd volledig op de hoogte te zijn van de (zich wijzigende) regels omtrent onze producten in het buitenland. De volledige verantwoordelijkheid voor de afname van deze producten ligt dan ook bij de afnemer zelf. De afnemer dient zich, alvorens onze producten vanuit het buitenland te bestellen, ervan te vergewissen dat de goederen legaal geïmporteerd kunnen worden in het land waarnaar de bestelling moet worden verstuurd.

Een indicatie van de levertijden naar het buitenland zijn als volgt*.
3-6 werkdagen : Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Noorwegen
4-6 werkdagen : Spanje, Italië, Tsjechië, Hongarije, Polen, Slowakije, Slovenië
4-7 werkdagen : Griekenland, Roemenie, Bulgarije
6+  werkdagen : Turkije, Verenigde Staten, Canada

*Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Retournering

Producten kunnen geretourneerd worden mits de verpakking ongeopend/verzegeld is. Na ontvangst ontvangt u volledige restitutie van het aankoopbedrag. Zie de sectie Klachten en Retouren voor meer informatie over hoe u uw product kunt retourneren.

Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het product dat je gekocht hebt, kun je hierover contact zoeken met ons of de winkel waar je het product gekocht hebt. Wij verzoeken je vriendelijk om dit te doen op onderstaande wijze.

Je hebt je product online gekocht
Wanneer je jouw product online gekocht hebt in onze webwinkel kun je ons direct benaderen. In zo’n geval kun je een e-mail sturen naar info@gontinic.nl. Vermeldt in je e-mail duidelijk de klacht die je hebt over het product, een foto van het product (wanneer het een zichtbaar probleem betreft), je naam en het ordernummer. Wij zullen je e-mail zo snel mogelijk in behandeling nemen en voor een correcte afwikkeling zorgen.

Je hebt je product in een winkel gekocht
We verzoeken je om niet met ons, maar met de winkel waar je jouw product gekocht hebt contact op te nemen. Voor de meeste producten geldt dat we je vragen om de originele verpakking en het aankoopbewijs mee te nemen naar de winkel om te kunnen verifiëren dat het product daadwerkelijk van ons afkomstig is. De winkel draagt zorg voor de afhandeling van de klacht, eventueel zoeken zij hiervoor contact met ons.

Retourzendingen
Het kan zijn dat wij je vragen het product aan ons te retourneren. Het adres waar je de retourzending naar kunt sturen vind je hieronder. Let op: zoek altijd eerst contact met ons via info@gontinic.nl voordat je een product retour stuurt.

Gontinic BV
Noorddijk 3
2391 CE Hazerswoude Dorp

Vragen?
Mocht je naar aanleiding van ons beleid met betrekking tot klachten en retouren vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@gontinic.nl.