Veilig betalen

Wij bieden verschillende betaalopties, waarvan de meeste locatiegebonden zijn. Voor Nederlandse klanten is iDeal in de meeste gevallen de makkelijkste optie, maar betaling via bankoverschrijving is natuurlijk ook mogelijk.

iDeal

Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, de meestgebruikte elektronische betaalmethode in Nederland. Kies bij het afronden van uw bestelling voor “iDeal” en volg de instructies op het scherm.

Bankoverschrijving (met SEPA)

SEPA bankoverschrijving is beschikbaar in 34 Europese landen, waaronder Nederland. Kies bij het afronden van je order voor “SEPA bankoverschrijving”. Je komt vervolgens op de site terecht van Cardgate, waar wij onze elektronische betaalmethoden hebben ondergebracht. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de bankoverschijving te maken. Tevens kun je aanvinken dat je deze informatie ook per e-mail wil ontvangen. Maak de overschrijving via je eigen bank. Wij ontvangen bericht zodra je betaling is ontvangen. Hierop volgend wordt jouw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

Bancontact

De meestgebruikte betaalmethode in België.

Giropay

De meestgebruikte online betaalmethode in Duitsland.

Sofort

Direct betalen per bank. Sofort is bechikbaar in Duitsland en Oostenrijk.